Mys fredag=)

Liam hade feber och var full med prickar på hela kroppen i torsdags när jag hämtade pojkarna på dagis. Han var inte hängig eller så men jag bestämde att de skulle få vara hemma i dag ändå.

Fick hem mina katter oxå i går kväll. De har varit hos min kära mamma i lite mer än ett år då jag inte fick lov att ha djur i min förra lägenhet. Så nu e de här och det verkar som om det ska gå bra. Eftersom de har gått ute hos mamma ska de få gå ut här med. Men de får allt vänta någon vecka innan de släpps ut. De måste ju få känna in sig här och veta att det är här de ska bo=)

Idag har vi busat och myst en massa. Vi bestämde oss för pizza framför tv:n nu ikväll och pojkarna fick välja varsin egen dricka i affären. Liam tog en festis och Filip coka cola zero ;) De åt upp nästan varsin halv pizza och sen busade vi ännu mer:)

Har haft väldans ont i mina ben och framförallt knäna den sista veckan värken sitter även just nu i höger axel å skuldra:( Fick reda på att jag ska in och ta fler prover nu i veckan som kommer. De hade hittat något från de sista proverna så nu vill de ha fler kompleterande... Visst e det skönt att de äntligen tar tag i detta på allvar och att det verkar som de kommer komma fram till något, synd bara att det ska ta sån tid. Men, men det är bara att bita ihop och gå till allt de skickar mej på;)

Har iallafall haft en hörlig mysfredag!!!

Kram/Diddi

En sak till=)

Mina stämplar från Altheasmix kom i fredags!! Ska visa dem i ett annat inlägg snart!!

Kram/Diddi

Lite bilder från oktober=)

Tänkte lägga in lite bilder så ni kan få se lite av vad vi har
 hittat på den sista tiden=)


Vi har försökt att ta vara på de fina dagarna med sol=)


Filip och Liam har så skoj med grann pojkarna. Här lärde de ut hur man bygger sand kakor:)


Lärde Jimmys katt Nexus att dricka vatten ur kranen i badrummet;)


Följde med Jimmy till Harrys i Hlm när han skulle jobba=)


Träffade några vänner=)


Filip plockde blommor till mej=)


Filip spelar luftgitarr...


Liam oxå :)


Visst e de söta??:)


Rock ´n Roll!!! Sjunger Filip!


De hade sååå kul :)
 Tyvärr fick vi ju åka till sjukhuset med Filip någon timme senare, men det vet ni ju redan om.

  
På väg upp till Ullared...

taget mellan Falkenberg å Ullared:)

Så vackert det var när dimman låg över ängarna och solen lyste upp allt på ett märkligt sett.

  
Lite fika fick vi ju oxå ha på Gekås=)

Mycket nöje/Diddi


Glömde ju berätta=)

Jag glömde ju berätta att jag var inne på Altheasmix.se i går/natt och hittade lite nya stämplar till min scrapbooking=) De har frakt fritt just nu om man handlar för 200kr eller mer. Mitt gick på 204kr:) Längtar tills jag får hem dem!!! Natti/Diddi

En tur till sjukhuset!

Idag stannade vi hemma från dagis. Vi är alla tre förkylda och pojkarna sov dåligt i natt och det med för ju såklart att jag fått mindre sömn jag med. Filip kom in till mej kl 8 så lite "sovmorgon" fick vi. Det behövdes efter nattens halv vakna timmar:) Pojkarna har varit SÅÅÅ duktiga och snälla mot varanndra idag så jag tror att förkylningarna håller på att lägga sig nu. De har varit så gnälliga och bråkat om allt, Hela tiden. Så i eftermiddags när jag skulle påbörja maten busade pojkarna i storarummet. De hade skit kul och dansade och spelade luftgitarr till riktig härlig gammal rock:) Det hela började med att Filip visade mej hur de gjorde på dagis och så sa han högt å tydligt "ROCKEN ROLL!!!" och spelade sin luftgitarr=) Och då kom jag på att jag nog hade en gammal cd med rock på liggandes:) De tyckte det var himla skoj! Så när jag står där i köket och ska ta fram stekjärnet mm hör jag hur någon trillar. In kommer Filip springande högt skrikandes och med handen för bakhuvudet. Det rinner blod längs med nacken och det droppar ner på golvet. Mer hinner jag inte se utan rycker till mej kökshanduken och får fatt i mobilen. Ringer syrran som kommer springandes över med Patrik i släptåg. Och tur var väl det. Hon tog hand om Liam och Partik körde in oss till Sjukhuset.
När vi kom dit hade det nästan slutat blöda. Vi satt inte länge ute i väntrummet utan fick komma in nästan direkt. Annars kan man få sitta där ett bra tag. Filip hade nog väldigt ont och sen är han ju så himla rädd för allt vad doktorn ska göra så det krävdes lite övertalning för att de skulle få se på såret. Patrik hade varit ute å pratat med syrran och jag bad honom säga till syrran att ringa Filips pappa. Så medans vi satt å väntade på att de skulle komma någon för att tvätta såret på honom kom Markus, och Filip blev jätteglad:) De tvättade såret och sen limmade de ihop det. Krävdes en massa övertalning till att doktorn skulle få göra det men han fick en glass när det var gjort och sen fick vi åka hem:) Patrik hade kört tillbaka till syrran och Markus körde oss hem. Filip var så duktig så=) Väl hemma blev det pannkakor! Hade inte lust att stå med något som skulle ta en evighet att laga. Vi var ju hungriga. Pojkarna åt med god aptit och Sen fick Liam bada och Filip duscha. Han hade ju lite blod längs med ryggen som vi fick lov att tvätta bort. Filip tyckte det var skönt att slippa tvätta håret:) Sen blev det välling och lite tv. Filip fick en alvedon oxå så att han ska kunna sova inatt. Han har ju en ordentlig svullnad runt såret och kommer nog till att ha lite ont imorgon. Han ligger och gnyr till lite till och från nu. Men det är nog när han lägger sig på den sidan där såret är. Får hoppas att han får sova inatt och inte vaknar. Min älskade lilla gullunge!:) Puss på er/Diddi

Denna dagen bara försvann...

Upp vid 7, frukost, påklädning å iväg till dagiset. Hem, byta byxor (det var blött ute) lite varm chokladmjölk sen till vårdcentralen. Hem vila lite kl halv 2 åka å hämta pojkarna sen hem. Fika, lek mat (kina mat, läääängesen) med sällskap, bus med pojkarna, diska, lite mer bus välling dax, pyamas och sängen för pojkarna. Titta tv, Liam ville inte sova, lägga Liam, lite tv Filip vaken, ledsen (han hade ont i munnen. Han har lite förkylnings blåser) Filip somnade, Jimmy och jag satt å tittade lite på tv å snackade, Jimmy gick hem, jag sitter här vid datorn och snart blir det sängen:)

Snabb genom gång av dagen i stora drag=) Är helt slut nu. Så nu ska jag lägga huvudet på kudden och krypa ner under täcket.

Natti natt/Diddi

Snart är denna dagen oxå slut=)

Vaknade med huvudvärk som har vägrat ge med sig idag :( Mått riktigt kasst men haara fått en del gjort ändå. Skickade ner pojkarna till syrran efter lunchen så jag fick lov att dammsuga och tvätta golven ifred. Gick ner med tomkartongerna i källaren och tömde någon till. Har dock inte ätit som jag borde inte haft någon aptit direkt men tänkte att jag skulle laga till något lätt när pojkarna har somnat. Vilket jag hoppas på att de gör ganska snart.
Pojkarna åt middag hos moster så jag slapp stå med det mitt i städningen:) Tack för hjälpen idag syss =).

Trots att jag mår som jag gör är jag glad att ha fått den delen av städningen gjord. Annars har jag inte mycket att tillägga idag.

Vi hörs/Diddi

Polisen??

Alltid lika intressant att bo på gamlegården:) Ja för det händer alltid något! Just nu kör farbror polisen runt med sitt blinkande ljus bland gårdarna. Undrar just vad som hänt?? Tydligen så letar de efter någon för jag har sett dem flera gånger. Står säkert i tidningen när jag vaknat:)

Nu ska jag leta upp min säng och min mjuka kudde.
Natti/Diddi

Någon!

Tänk om man hade haft någon att dela vardagen med. Någon som man kan prata med och som tycker om en som man e. Fast man e skruttig och gnällig och inte orkar. Någon som finns där och tar vid när man inte orkar och har så ont att man knappt kan resa sig från sängen. Någon att mysa med när barnen har lagt sig någon som bara finns där alltid att dela skratt och tårar med. Någon att pussas med och hålla handen med på stan. Någon som tar hand om en när man e sjuk eller bara behöver lite stöd. Någon som följer med en till vänner å familj, fester mm och som man vet stannar kvar när man vaknar på morgonen efter en riktig fylla då man verkligen inte vill visa sig ute bland folk:). Någon att älska och som älskar en tillbaka!

Puss/Diddi


Förlåt, förlåt, förlåt ;)

FÖRLÅT!
För att jag e så himla dålig på att uppdatera just nu.
Hinner inte med riktigt själv. Är as trött om dagarna och det känns som om det ända jag gör är att springa på besök på vårdcentralen stup i ett!
Idag tex har jag varit där med både mej och Liam. Liam för att han har vaknat nu tre nätter i rad och bara skrikit. På dagarna har det inte varit något med honom men när han har sovit några timmar vaknar han å man har inte fått så mycket kontakt med honom.
Och JA MARKUS!!! Han har öroninflammation så det var visst något med honom och inte bara trams!!
Har varit å tagit en MASSA prover idag. Tror det blev hela nio (9) rör som de tog från mej:( Min doktor haade fått svar på några andra prover och hon sa att det visade på att jag hade någon form av sällsynt reumatisk sjukdom så hon ville komplettera så vi skulle få bättre svar. Ja nu verkar det hända lite iallafall:) Vill bara veta vad det är så jag kan få reda på hur jag ska hantera det och så att jag kan få det på papper, då så många inte tror på en. "Vadå sjuk? Du ser ju frisk ut" Har ni hört den förr??
Blir så trött på att alltid förklara å precisera. Kan ni inte bara ta åt er när vi säger att vi har ont??
Jaja, man får se det från den ljusa sidan:) Man ger iallafall någon lite mer ljus över att man inte måste ha bandage eller sitta i rullstol för att få vara sjuk. Eller?

Från det ena till det andra!
Flytten :)
 Har inte fått riktigt iordning än då jag har en hel del låder å säckar (mina kläder) att packa upp. Får ta det i den tackt jag kan. Men jag har ju lovat lite bilder så varför inte slänga in några nu:)? Håll till godo!

Gamla lägenheten:)
  
Hittade inte så många där ifrån vet att jag ska ha fler men de ligger inte på denna datorn.

Nya lägenheten=)

Detta köket är bättre planerat:)

Pojkarnas rum.

Mitt rum.

Vardagsrummet med utgång till trädgården :)

Hallen.

Dessa bilder är tagna dagen efter vi flyttade alla saker och möbler hit. Så har inte hunnit få upp lampor, tavlor och dyligt men det är på g, allt eftersom jag packar upp=)

Än en gång ett stort tack till alla som hjälpte till!!

Det var allt för nu/Diddi


Grattis Syster Yster på din födelsedag=)

Syrran fyller år idag 8/10=)
Hon kom hit och åt lunch efter skolan med oss och på kvällen gick pojkarna och jag bort till henne för att umgås lite. Carro, hennes pojkvän Jocke och Patrik kom oxå dit. Carro å Jocke hade gjort en stor smörgåstårta till henne och den var super god!!
Pojkarna hade jätte skoj och busade en massa med Patrik och Jocke=)


Min älskade syster bus=)


Carro=) Filip är fotograf!


Filip å Jocke=) Filips nya favorit, de hade ju jobbe byxor båda två. Fast Jocke hade ju fullt med saker i sina, å tumstocken var väldans rolig att leka med;)


Det mättes...


å jämfördes...


lektes med "svärd"


å "pang, pang" =)

Sen tog pojkarna lite bilder med min kamera med, och här är några:)


Filips kort på Patrik...


Liams kort på Filip...


Filips kort på syrrans katt Aslan :)


Liams kort på syrran :)

Vi hade mycket trevligt=) När vi kom hem däckade pojkarna direkt, de hade haft jätte skoj!!

Tills nästa gång/Diddi

Flytten!!

Ja, jag vet:) Det var ett tag sen jag skrev här men det har sina förklaringar. Har ju flyttat till nya lägenheten nu=) Fick hjälp hit med alla möbler, kartonger, säckar mm i fredags. Vi var ett helt gäng som hjälptes åt, å på kvällen åt vi spagetti med köttfärssås i mitt nya kök:) Innan i veckan tömde jag källaren. Jag fick nycklarna på tisdagen till den nya lgh på onsdagen tog jag och Jimmy halva förrådet och på torsdagen fick jag hjälp av syrran å Patrik med resten där nere. Maria har hjälpt mej städa den gamla lgh idag och igår och hon börjar nog bli klar. Själv tog jag nog ut mej i fredags med flytten så igår kunde jag knappt röra mej. Idag e det lite bättre så ska vila en liten stund strax å sen gå upp å hjälpa Maria med det sista.
Pojkarna blev hämtade av sin farfar i fredags och ska hem till min mamma ikväll för att sen bli hämtade av mej å Jimmy imorgon. Deras pappa kunde inte ha dem från sön till tis trots att vi hade bestämt det så i all hast bestämdes det att mamma tar dem tills imorgon eftersom jag behöver få lite iordning här och sen ska jag ju lämna över nycklar mm imorgon. Håll tummarna för att städning mm blir godkänt imorgon så jag slipper kostnader för det.

Tills nästa gång/Diddi

RSS 2.0