Doktorn:)

Var hos kurator doktorn igår och vi pratade i en hel timme. Kommer att få mycket hjälp och stöd av henne känner jag:)
 Idag har jag varit hos min familje doktor och hon har tagit en del prover på mej. (Många blod rör blev det). Får se vad svaren ger. Ska träffa henne igen den 10:e. Blev dock sjukskriven igen för värken mm. Väntar med spänning på att få hjälp att kanske lösa en del pussel med min hälsa.

På återseende/Diddi

Många tankar många känslor...

I onsdags var mamma här :) Jag hade tid hos Dr på förmiddagen och fick ut skrivet ny medicin för min värk. Blev oxå sjukskriven tills den 28/8. Har lite svårt för att jobba med korten när jag har så ont i handleder och fingrar. Mamma mötte vi när jag och pojkarna var på väg till vårdcentralen, hon skulle följa med dit.

Lotta å Maria kom upp till oss lite senare vi skulle alla ut till kvantum och öb för att handla så vi passade på att göra det tillsammans. Jag hämtade ut två paket på posten/kvantum som hade kommit :) Hämtade oxå ut min medicin när vi var där. Apoteket ligger som tur oxå där så jag slapp åka in till stan.

Hade sjukt ont i kroppen och mådde så himla illa så jag knappt visste vart jag skulle ta vägen. Blev så glad när patrik kom å hämtade oss. Hade nog inte klarat av att åka hem med allt på bussen själv. Mamma, Lotta och Maria skulle åka direkt till stan.

Ibland gör man sådant som kroppen inte går med på och den dagen var en sådan dag. Fick ångra det kraftigt. Var helt slut när jag väl var hemma, så det fick bli pizza den dan.

Idag har varit en dag med mycket funderingar. Tankarna har svängt rätt bra och jag tänker fortfarande.

Tänk om det finns ett botemedel mot min värk, illamående, trötthet, stickningar och allt annat som gör mej så fundersam till varför jag ska ha det på detta viset. Finns det något namn på sjukdomen om det nu räknas som en? Hur kommer jag fram till ett svar och vad kan jag göra för att lindra symtomen??

Har också fått väldigt klart för mej att det inte finns folk som förstår hur dåligt man kan må även om man tillsynes ser frisk ut. Min handläggare på soc e en sådan, folk på bussen som tycker att man ska resa sig för någon annan finns det gott om (gör jag gärna i och för sig) men de dagar jag har så ont så får de faktiskt glo surt på mej,människor i köer i affären som suckar för att man råkar ta lite för lång tid på sig när man packar sin kasse, mm. mm.

VARVA NER LITE OCH TÄNK PÅ OMGIVNINGEN IBLAND!!
Och då tänker jag inte bara på mej utan på att ALLA hade mått lite bättre av en hjälpande hand ibland ett leende eller lite mer tålamod i en affär.

Nu ska jag gå och lägga mej och låta min värktablett göra sitt.

Natti natti/Diddi


Katalog:

Fick ju den nya IKEA katalogen idag (som så många andra). Den kom ju lagom eftersom vi ska flytta =) MEN... det är ju så mycket man skulle vilja ha, som man behöver och som man skulle vilja byta ut!!!
Visst e det kul att sitta å bläddra och välja i den men jag e inte gjord av pengar. Tyvärr:( 
Tja.. får väl ta ett steg i taget. Det som vi behöver, det som vi vill ha och det som vi vill byta ut=)

Natti/Diddi

Älskade söta syster!!!

Blev nerbjuden på mat hos syster yster idag och det var SÅÅÅÅ välkommet ska ni tro. Att slippa laga mat när man har så ont och sen slippa disken å allt annat som kommer där till är guld värt.

Tänkte att jag skulle passa på att lägga in lite bilder. Var ju ett tag sen ;)Pojkarna hade ju väldans kul på syrrans gård igår. Tog lite bilder och här kommer dem.
Här sitter Filip och Liam tillsammans med en av deras kompisar och äter lördags godis. (Blev lite chips). De hade som sagt väldans roligt på syrrans gård igår och bilderna talar nog för sig själva=)








Natti natti/ Diddi

Underbara värme=)

Ja igår var det ju riktigt härligt ute=)

Fick inte så mycket gjort pga värken i min kropp men jag hade en lugn och härligt avslappnad lördag:)
Jag å pojkarna gick med syrran å Buffy ner till secondhanden som ligger här på näsby. Patrik tog bilen då han hjälpte mej att forsla bort en tv som inte behövdes längre. Sen gick vi hem till syster och jag fick dricka en kopp kaffe i lugn och ro medans pojkarna var ute på gården å lekte med sina kompisar. Vi satt på syrrans balkong och snackade och därifrån ser man hela gården=) Pojkarna hade SÅ kul!!
Vid 3 tiden gick vi hem och åt fika och slappade lite. Liam somnade på soffan eftersom han inte sov någon middag behövde han nog det. Vi gick ner till syrran igen vid 5 för att grilla. Vi hade jätte mysigt i hennes trädgård. Jag bara slappade=) Efter maten ville pojkarna ut å leka igen så vi satte oss på balkongen medans pojkarna spelade fotboll och sprang fram å tillbaka.
Hade två riktigt trötta små pojkar med mej hem sen. De somnade direkt efter vällingen.

Själv mådde jag ganska bra under dagen, mindre ont eftersom det var bättre väder men på kvällen när jag kommit hem å så fick jag så grymt ont i mina knä händerna svullnade och jag mådde skit.

Idag vet jag ju varför... Vädret e skit och min kropp vill inte alls göra som jag vill:(
Ska se om jag kan slänga ihop en muffins sats så vi får lite gott ikväll.

Höres/Diddi

Sååå tyst..

Sitter hemma alldeles ensam. Mina små älsklingar har åkt med sin pappa, han har ju dem sön- tis varannan vecka. Men guuuud vad tyst det är här!! Har ju i och för sig en del att göra som tex packa :) Men min värk har slagit ut mej totalt denna helgen. Mår lite bättre idag, trött men förhoppningsvis har jag några bra dagar framöver. Bara vädret kan hålla sig stabilt så mår jag bättre:)

Och nu mina vänner ska jag sätta mej framför tv:n en stund, dricka ett glas vin å sen PACKA :)

Kram på er så hörs vi snart/Diddi

Får jag klaga lite??

Tänker göra det även om jag inte får...

Denna helgen har bara varit jobbig. Ont i helá h-lvetes kroppen. Hade hoppats på att jag skulle slippa min värk, men NÄ! Fick sjuka mej i fredags då jag hade feber, frossa och så sjukt ont i min kropp så jag låg mest hela dagen. Var ju klart uppe å tog hand om pojkarna, å de var så duktiga och lekte så fint tillsammans.

 Idag har inte varit mycket bättre. :( Gick ner med pojkarna till syrran på eftermiddagen så hon passade dem en stund så jag fick lite lugn å ro och kunde ta en dusch.
Håll tummarna för att det blir bättre imorgon ;)

Nu ska jag ta min mullrande huvudvärk och mina trötta och ontiga leder och krypa ner under täcket.
(Imorron kommer Markus å hämtar pojkarna. Då ska jag passa på att bara va!)

Nattis/Diddi

RSS 2.0