Underbar helg!!

I lördags åkte jag till en kär gammal vän. Tog tåget till Åstorp och var där vid 18 tiden. Blev bjuden på en riktigt god tai gryta. Gissa om vi hade mycket att prata om=) Vi satt uppe till 03.30 å snackade å skrattade. Vi har ju inte träffats på säkert tio år så vi hade en del att ta igen. På söndagen skulle vi till en scrapträff, skulle varit där kl 10 men blev lite sena. Vi hade jätte trevligt trots att det var en tröttande dag för oss båda. Vi tog nog ut oss mer än vi skulle ha gjort men ibland så får man ju bjuda till lite trots att man vet om vilket helvete som komma skall. Jag tog inte så många bilder som jag trodde att jag skulle göra men orkar inte lägga upp dem nu så det får ni vänta med, men de kommer=) Jag hade så trevligt denna helgen och känner att jag verkligen behövde det för själens skull. Blev hämtad vid tåget av Jimmy när jag landade i Kristianstad vid 22 tiden på söndagen och det är jag honom evigt tacksam över. Hade ont i varenda led och muskel i kroppen. Pågatåget är inget jag rekommenderar för folk med värk... Kvällen slutade med en film hos Jimmy. Den var riktigt bra:)

Idag har jag fått sona för helgens bravader. Tusen nålar har jag gått runder med i benen hela dagen. Händerna å fötterna har försökt somna hela dagen, ja det känns så, sticker i dem så som det känns när en kroppsdel håller på att "somna", fast de "somnar" aldrig. Min rygg och höft har inte heller varit snälla mot mej idag, axlarna har sagt sitt och nu är huvudet så trött på allt så det säger till mej att det är dax för sängen.


Natti/Diddi

Uppe innan tuppen=)

Idag vaknade jag av mitt alarm kl 6. Japp 6.00!! Sträckte på mej och försökte att inte känna förmycket när jag steg upp. Jag skulle nämligen till sjukhuset och röntgas klockan halv åtta. Varför sätta en sådan tidig tid till mej?! Har det svårt nog med att komma upp vid 7 halv 8.

Ja, upp kom jag iallafall. Gick å väckte min mamma som låg och sov på en extrasäng i storarummet, sen gick jag in i duschen. En varm dusch fick det bli för att försöka leda till alla leder och muskler i kroppen. Hjälpte inte så mycket men skönt var det. På med kläderna och sen en liten pratstund med mamsen:) Filip vaknade och kom upp redan 20 i 7 så han gosade lite i mitt knä innan jag skulle ta bussen.

Det tog 10 min uppe på röntgen!!! Kan knappt fatta det själv=) Brukar ta hela dagen där inne. Så Gissa om mamma blev snopen när jag var hemma kvart över 8 igen:)
De hade ätit frukost och mamma hade lovat att gå ut med dem på gården. Så när vi hade druckit lite kaffe gick de ut och jag gick och vilade. La mej på soffan för jag gissar att mamma hade rökat på min balkong och den ligger intill mitt sovrum så jag fick vädra ut där. Klarar inte av lukten av ciggarett längre trots att jag själv har rökat.  Mamma och jag har haft många diskussioner om att röka på min balkong. Hon tycker att jag e löjlig som säger att jag känner av röken, för den går ju faktiskt ut från balkongen. Men det gör jag och jag kan inte sova i rummet om det luktar där. Vet att hon har ont av sin värk, men tycker att jag kan väl få bestämma om jag vill ha folk rökandes där eller inte, så jag ber dem gå ner. Blir ju lättare för henne när jag har flyttat och bor på nedre plan:)
Ska bli såååå skönt att flytta=)

Från det ena till det andra;) Imorgon åker jag=) Så kul det ska bli!!! Ska hem till en klasskompis från högstadiet, ska bli så kul att få träffa henne och vi har nog en hel del att prata om=) På söndag ska vi på scrapträff/mässa och det ser jag jättemycket fram emot. Har inte varit på någon sådan tidigare så e lite spänd=) Sitter här och vet inte riktigt vad jag ska packa med dit, men det ger väl sig.

Så tills nästa gång=)

Många kramar/Diddi


Trög dag

Hade sjukt ont i kroppen i morse och mådde skit illa, så idag åkte vi inte till dagis. Vi tog det lungt hela dan:) Pojkarna var jätteduktiga och lekte fint på rummet på morgonen så jag fick vilat lite efter frukosten.
Sen gick dagen, har inte fått så mycket gjort. Mamma kom hit lite efter 3 då vi satt å fikade. Hon ska passa pojkarna medans jag åker till sjukhuset imorgon. Jag ska röntgas så håll tummaran för mej.

Det var allt just nu.

Hörs snart igen/Diddi

Ledsen...

Idag är en riktig skit dag! Vaknade lite innan klockan i morse och hade j-vligt ont i mina händer och knä,mådde illa och ville bara dra täcket över huvudet igen. Kvart över 7 studdsar Liam in till mej och sen vidare in till tv:n. Filip vaknar en stund senare och knatar in till tv:n han med. Jag plockar fram de kläder de ska ha på sig och går försiktigt in till dem. Sätter mej och får kram å puss från dem sen bytar vi om. Sen blir det frukost och medan de äter passar jag på att själv ta på mej, men det gör ont så det tar lite tid:( Får tjata lite på killarna så de ska äta och inte leka. Mår inte alls bra men pojkarna SKA till dagis och jag SKA till kuratorn. Sagt och gjort, vi kom iväg i tid trots allt.
Lämnade dem och de sprang iväg och lekte, jag gick till bussen igen hem. Gick till doktorn vilket var jätte skönt att få pratat mej henne. Sen hem tog en värkis åt lite och slappade lite vid tv.n. SEN kom posten... Fick ett jättetråkigt besked och min värld ramlade sönder direkt. Lägenheten som jag sett fram emot att flytta till så länge nu får jag inte hjälp till enligt min handläggare hos soc. Jag är inte berättigad till en "fördyrad" lägenhet, (den är 500kr dyrare än den jag sitter i nu) trots att hon har fått in läkarintyg på att jag måste enligt min doktor ha en på första våningen för att underlätta för min värk. Så jag får söka ny... Och den får inte kosta mer än denna. Saken är den att jag har haft kontraktet på den nya lägenheten i två månader och denna är det nya hyresgäster som ska flytta in i den 4okt... En sak till: när jag fick denna lägenheten med hjälp av soc akut så blev jag lovad att jag kunde söka ny lägenhet direkt när jag hade fått förstahands kontraktet. Då jag redan från början påpekade att jag behövde på förstavåningen. När de skrev över denna lägenheten på mej frågade jag igen om det gick bra att söka ny lägenhet, klart jag fick sa de. Så nu sittter jag i skiten. Min kropp vägrar att sammarbeta och jag får mothugg från de som igentligen ska hjälpa mej. Får iallafall hjälp av min kurator, hon blev både förvånad och arg över hur de behandlat mej. Så hon ringde upp min handläggare på soc men hon var inte där såklart. Men kuratorn ska söka henne tills hon får fatt i henne sa hon. Kan inget annat än att säga tack, är väldigt glad att jag har henne just nu.
Denna dagen har bara varit skit.
Fick fatt i en vän som körde mej till dagiset efter alla telefon samtal. Var ju ganska upprörd och hade sjukt ont. Tack för skjutsen=) Det uppskattades mycket ska du veta!!
Får väl se vart detta leder. En dag i taget ett andetag i sänder...

Nu ska denna ontiga kropp leta upp sin säng.
Natti natt/Diddi

Som pappa...

För ett tag sedan satt pojkarna och ritade vid köksbordet, de hade jätteskoj och skrattade och pratade. Jag stod vid vasken och diskade, när jag plötsligt hör Filip säga "de e ju som pappa..." och så fortsatte de skratta:)  Filip kallade på mej och jag gick bort för att se vad de hade ritat :) Till saken hör att de ritade med bläckpennor som de fått dille på just nu eftersom jag brukar skriva med det. De brukar komma och säga att de vill skriva på "sånt papper som du" och då menar de rutat kollegiepapper eller papper från det lilla blocket som jag skriver mina handlings listor på. När jag kom bort till bordet såg det ut så här:





Precis som pappa!! Ja för han e ju oxå ritad på armen menade Filip och Liam bara skrattade:) "Sån tatuering"sa Filip och Liam höll med. Ja det blev ett oplanerat bad men vad gör det pojkarna hade skoj ju=)

Kram/Diddi 

Sovandes gullunge=)

Idag strax innan jag skulle börja på lunchen kallad Filip på mej. Pojkarna satt och tittade på tv i soffan så jag gick in dit. "Mamma Liam sover" Sa Filip. Och  jo det gjorde han=) Han sov riktigt gott oxå. Här har ni bild beviset:



Så Filip och jag fick äta lunch utan Lilleman idag. Filip var oxå ganska trött så han ville vila en stund han med. Efter maten knatade Filip in och la sig och jag fick en lugn data stund:)

Bäst som jag sitter och läser mina vänners bloggar vaknar Liam till, trodde jag. Han sätter sig upp och säger "Ja höver inte bappen" Och sen blir det tyst igen. Men... Han sitter fortfarande upp och sover :)


Mammas älskade gullunge!!!


Tills nästa gång/Diddi

Underbart e kort=)

Idag har jag haft den bästa dagen på länge!!! Inte haft så ont och orkat med mer än jag trodde=)
Fick städat pojkarnas rum i förmiddags. Mattorna skakade, damsugit och tvättat golvet till dem=) Kännde mej så duktig efter det=) tog lite disk sen blev det middag. Medans Liam sov middag tittade Filip på lite tv och sen ritade han och vek ihop pappret till en "båt" sa han sen lekte han med den och pratade med den:) Så gullig!! Jag passade på att vila lite och Filip la sig oxå en liten stund hos mej men det varade inte länge. Han hade myror i byxorna och kunde inte bestämma sig för var han skulle vara=) Min älskade lilla plutt:)
När Liam hade vaknat igen lekte de en bra stund inne på rummet och de hade jätte skoj. Vi fikade och gick ut å lekte i sand lådan. En kompis kom över och vi tittade på den tecknade filmen El Dorado och åt pizza=) Pojkarna fick bada eftersom de hade fullt med sand i håret. Och sen blev det sängen för dem och de somnade nästan direkt=) Nu ska jag titta lite på tv och sen blir det sängen för mej med.

Har bara tagit en värkis idag men får nog ta en till när jag går och lägger mej. Börjar känna av kroppen mer och mer nu.

UNDERBART E KORT/Diddi

Bläää...

Fy vilken dag!!
Har haft så himla ont i kroppen. Mitt vänstra knä har sagt ifrån ordentligt idag att det finns kan ni tro. Mina händer lika så. Ser fram emot den 24 då jag ska röntgas. Hoppas på att de kan ge mej några svar på varför jag har så ont efter det.

Har regnat och blåst mest hela dagen :( Var ute och gick en runda i eftermiddags med pojkarna, syrran,hennea hund och Patrik. Klart att det skulle börja regna när vi hade gått en bit men pojkarna brydde inte sig, de hade regnbyxor och regn jackor:)

Jag har anmält mej till en scrapträff i Helsingborg. Hoppas bara att jag inte har för ont då. (Håller tummarna) Om så skulle vara fallet så är det mässa oxå där så då får jag väl strosa runder och bara titta, men hoppas på att jag kan få pyssla lite iallafall. Var jätte längesen nu.

Nä en värkis och i säng.

Natti natt/Diddi

Super glad=)

Jag hade så rätt ang infon hos tandläkaren innan idag:)
Liam var super duktig och gick upp i stolen innan tandläkaren han säga till honom att göra det. Han gapade stort och fick en liten lila dinosaurie och en kasse men en häftig t-shirt, tandborste och tandkräm. Filip fick oxå en liten dinosaurie.
Efteråt gick vi till netto handlade hem lite mjölk mm. När vi gick ut från köpcentrat dök en kille mej och gissa om jag vatt glad=) Det var Ips, en gammal vän som jag inte har sett på säkert 3år=) Jag blev super glad!!! Vi snackade en bra stund tyvärr började det regna lite så jag fick skynda mej hem med pojkarna. Lovade att vi skulle höras snart igen iallafall. Kul kul!!

Nu Sover den lilla killen och storebror är på god väg. Sen blir det tv för mej med lite chips=)

Ha det/Diddi


Till tandläkaren med Liam.

Idag ska Liam till tandläkaren. De gör ju inte så mycket kollar och räknar tänderna lite snabbt sen ska väl jag få den sedvanliga informationen :) "Bara godis på en dag i veckan, undvika saft och läsk och andra söta drycker, borsta tänderna två ggr om dagen plocka bort nappen så han inte använder den när han e vaken mm.mm"
Ja vi får väl se vad de säger =)
Snart tid för honom att vakna så vi inte kommer försent.

Tills nästa gång/Diddi

Ska bara ;)

Ska strax gå och leta efter min kudde men först blogga lite;)
 När man sitter vid datorn och klockan tickar iväg på kvällarna/nätterna och man känner att det kanske är dax att få den där välbehövliga sömnen som alla snackar om, visst händer det att man lätt fastnar på någon sida där man hittat något intressant och man blir som ett litet barn igen. Hur många gånger har du inte tänkt när du sitter där och gäspar och kollar klockan, att nu ska jag stänga ner, men SKA BARA kolla detta oxå?

För mej händer det ofta!
Just nu är det så!
Tänkte att jag skulle lägga mej senast 24 absolut senast 24 :) Men nu sitter jag här och klockan är 01.21. Och kom på att jag kanske skulle skriva lite här i bloggen. Hade ju inte tänkt skriva detta men när jag gick in här kom jag på att vi vuxna oxå har det i oss. Ni vet SKA BARA. Fast vi säger det nog inte högt så ofta, har det mest i tankarna när vi gör saker som vi vet skulle kunna vänta tills senare.

Med dessa tankar ska jag nu stänga ner både tv:n och datorn :)

Sov gott! Det ska jag/Diddi <3

Vill inte idag.

Denna dagen började med lite mys i min säng:)

 Filip kom in någon gång inatt och la sig hos mej kommer knappt ihåg det. Liam kom in strax efter 7 och där låg vi alla tre och bara mös. Tänk om man hade fått ligga kvar där å mysa å prata å skratta, men vi var ju tvugna till att gå upp för pojkarna skulle till dagis och jag skulle till doktorn. Liam for upp som alltid pigg och allert in till storarummet och på med tv:n. Filip däremot tog min hand och sa att han ville ligga en stund till i sängen å mysa. Så det gjorde vi. Han kröp närmare mej och ville inte släppa min hand. Till slut fick vi oxå gå upp. Så var dagen igång. Frukost påklädning och iväg I ÖSREGNET!! Självklart började det regna precis när vi skulle gå. Filips regnkläder hade vi glömt kvar på dagis igår men som tur är är hans jacka vattentät=) Så iväg till bussen och vidare tilldagiset. Pojkarna sprang in och sa knappt hejdå som vanligt. Är så glad att de trivs så himla bra där. Jaha ut i regnet igen och till bussen. Väl hemma på näsby igen var det dax för ett besök hos prat doktorn ;) Hon e jätte trevlig och bra. Bryr sig verkligen om att allt ska gå rätt till. Sen hem för att äta lite och nu sitter jag här, ska strax åka för att hämta pojkarna och möta upp syrran. Men vill bara lägga mej för att sova lite. Är så trött och har ont så jag skulle kunna skrika. Men får bita ihop och göra det som göras ska...

Vill inte, inte idag!

Trots att dagen började så fint blev den inte till vad jag ville. Vill orka, vill inte ha ont och vill kunna mer än jag kan nu. Men får bita ihop och ta ett steg i taget, en dag i sänder så får vi hoppas att det lättar lite snart iallafall.

Puss på er/Diddi


Ny dag=)

Sitter vid tv:n och har precis ätit frukost. Fick en riktig sov morgon idag=) Okej, dr ringde i morse så jag fick en ny tid och sen fick jag ett mess av syrran men sen somnade jag om. Kan ju säga att jag behövde det!

Idag ska jag gå och rösta med en kompis och så ska jag packa och städa innan pojkarna kommer hem. Har besiktning på lägenheten imorgon, SÅ HÅLL TUMMARNA för mej att det inte finns några skador som kommer att kosta något. Har inte hittat något själv.

Kram på er/Diddi

Okej... Då ska vi se...

Jo, Han kom och hämtade mina små änglar igår. Pojkarnas pappa alltså;) Men dagen blev inte som planerat ändå. Eftersom han skulle hämtat dem på lördagen hade jag planerat att åka iväg med syrran och Patrik. Men men, kvällen blev ju helt klart toppen iallafall.
En gammal kompis kom upp hit för att hjälpa mej lite med datorn, blev en hel del nytt för mej. =) Man lär så länge man lever, heter det ju. Ska bara se om jag kan komma ihåg allt han sa och visade, äääh... nä.. det gör jag inte men en del har ju fastnat iallafall och jag skulle ringa om jag ville veta något så han har ju inte gett upp om att jag inte kan lära mej iallafall. En tröst för mej =)  TACK så jätte mycket för hjälpen Jimmy=)

Vi gick ner till syrran oxå en runda för hon ville visa mej ett terrarie som hon hade köpt. Det var JÄTTE stort!! Det blir nog jätte fint när hon fixat till det som hon vill ha det. Å just det hon sa att hon skulle ha pilgiftsgrodor där.
Blåa skulle de vara=)

Så här ser de ut.



Men de finns även i andra färger som tex röda, gul/svarta, vita mm

Visst e de söta=)


Vi satt där ett tag och Jimmy hjälpte syrran och Patrik oxå lite snabbt med några saker på deras datorer:)
Sen gick vi hem till mej å kollade på en film. Det var skönt att inte sitta själv å glo på tv:n för en gångs skull. Vi hade mycket trevligt och skrattade en hel del.

Tills nästa gång/Diddi

Arg, besviken och ledsen...

Idag skulle pojkarnas pappa hämtat dem. Ja SKULLE är rätta ordet, för han dök aldrig!
Satt och väntade på honom och tillslut fick jag jaga runt efter honom. 15.30 ringde han äntligen tillbaka. Han hade legat och sovit. Och jag som var rädd för att något hade hänt honom, eftersom ingen visste var han var eller fick fatt i honom. Så korkad jag e, borde ju känna honom vid detta laget tycker man, men vill ju inte dömma i förtid! Nä han kunde ju inte ta pojkarna idag för de har det lite känsligt hos dem just nu. Hon tycker tydligen att det är jobbigt att ha mina små pojkar där från lördag eftermiddag till tisdag eftermiddag varannan vecka och hans hus e ju inte färdig renoverat än (har ju bara hållt på i ca 2,5 ÅR nu)! Tror det är mest han som inte pallar med dem. Annars hade man väl löst det. Eller??
Jag vet inte... ärligt talat så är jag väldigt ledsen att han gör så här inte bara för min skull ( för gud ska veta att jag kan behöva lite av lastning med tanke på alla dokters besök och min värk) utan för pojkarnas skull och inte minst för hans egen skull. Han har ju redan missat så mycket av deras korta men mycket intensiva uppväxt. Pojkarna vill ju träffa honom!! Som tur e har jag lärt mej att inte berätta för dem om att de ska till honom förrens han nästan e här. Har hänt att de vetat om det och han inte har haft tid eller ork. Och jag vill ju inte se deras sorgsna ögon när jag berättar för dem att pappa kunde inte hämta dem.


Om jag skaffar mej en ny karl och han inte kan hantera att jag har barn åker han ut! För mina barn är det viktigaste, finaste och dyrbaraste jag någonsin kommer att ha runt mej!!!!

Så idag sitter jag här ensam framför tv:n igen, trots att jag var bjuden på kalas. Och det mina vänner händer inte så ofta när man är ensamstående till två små busfrön. Fast o andra sidan så slipper jag ju oroa mej för att träffa någon som inte vill veta av mina barn.

Puss på er/Diddi

Ps fast jag e arg och besviken idag och det kommer jag inte ifrån...Ds



Föräldramöte=)

Har varit på föräldramöte ikväll på pojkarnas dagis. Det var mycket trevlig. Vi fick mycket info och många härliga skratt=) Får tacka Maria H för att hon satt barnvakt, så tack tack:)

Annars har det inte hänt så mycket. lämnade pojkarna på dagis kl 9, handlade, åt frukost med syrran, diskade, la mej för att vila en stund (ont), hämtade pojkarna, myste lite i soffan och pratade om dagen med pojkarna sen var det mat och Maria kom sen iväg till mötet.
Blev hämtad av Patrik och syrran efteråt (tack). Hem slappa framför tv:n och nu ska jag nog snart sova lite med:)

Natti/Diddi

Äntligen e denna dan SLUT!!

Vaknade innan klockan ringde i morse. Suck... Somnade nog inte förrens efter 2 i natt. Liam kom in och sa go morron på sitt lilla vis=) Filip fick vi väcka. Upp och på med kläder, frukost sen iväg till dagiset. Pojkarna älskar sitt dagis=) Säger knappt hejdå till mej när jag går och vill bara leka lite till när de ska hämtas:) Skönt e väl det att de trivs så bra men dagar då man själv bara vill hem kan det vara en aning drygt att jaga dem.
Idag var en sådan dag... Var hos tandläkaren och drog ut en tand som jag har haft problem med ett bra tag. Så när jag kom till dagiset hade jag väldigt ont och kände mej som en mjuk fotboll. Mamma var med mej idag för jag har en fruktansvärd fobi för nålar. Tanden tog 45 min att dra ut och då har jag inte räknat med bedövnings tiden och pratet med tandläkaren. De slet som djur med den så ni kan ju tänka er att jag har ont nu.
Har inte carit på humör alls idag. Hade inte ätit mer än en macka innan tandläkar besöket och sen fick jag ju vänta tills bedövningen släppt något sånär iallafall, vilket var vid 17.30 tiden.
Skönt att denna dagen snart e slut=)

Nu ska jag ta en pilla, hälla upp ett varmt bad och bara vara.

Bye bye/Diddi

God morron mamma=)

I morse kom Liam inspringandes till mej och sa att där var bajs i hela Filips säng=) Så det var bara att förbereda sig på det värsta, men när jag kom in visade det sig att Filip hade haft näsblod i natt och bloat ner ganska regält. Så det var ju inte alls så farligt. Fick dock övertala Filip att det var torrt och att det inte var farligt att ligga i sängen men att jag skulle ta bort det när jag hade lämnat dem på dagis:)
Filip var dessutom ganska ny vaken till skillnad mot Liam som var på riktigt bus humör. Filip berättade för mej att han hade fått ett fiskespö av farfar=) Han hade drömt och tyckte det var jätte skoj när han kom på att det inte hade hänt utan att man kunde sova och prata med farfar sammtidigt=) Han e ju för söt...

När vi hade bytat blöja på Liam och tagit på kläder på dem båda kom Filip på att han inte hade sagt gó morron till mej så jag fick en jätte puss och kram av dem båda=)


Det var min morgon, en härlig sådan:)
Hoppas att er morgon också varit fin/Diddi

Går dagen!

Japp, igår var en lång dag...
Vaknade av att Liam gallskrek klockan lite i 6, rusar in och hittar honom på golvet. Han säger att han har ont och inte kan gå. han vägrar stödja sig på sitt vänstra ben och e jätteledsen. När han hade lugnat ner sig lite ville han titta på tv och ha välling och klart han fick det. Så vi satt och tittade på tv ett tag. Kan ju tillägga att han fick en alvedon som tillslut började värka. Han var jättetrött och ville sova i min säng så jag bar in honom och stoppade om honom. Tog inte lång tid förrens han sov.

Han vaknade vid halv 11 tiden och fick i sig två stora mackor till frukost:) han kunde fortfarande inte stödja sig på sitt ben så det blev att gå ner till vårdcentralen. Filip, Liam och jag. De var jätte duktiga där hela tiden. Med tanke på att vi fortfarande inte hade kommit in när klockan var kvart över 1 och de började bli hungriga, trötta och Liam mådde inte så bra. Filip var en ängel och läste tidningar med Liam som ju inte kunde hämta själv. Messade deras pappa så han kom och tog över väntandet på vc, bad honom köpa med dricka och något litet att äta till pojkarna. De blev jätte glada att få se honom där :) Efter lite dricka till de små och uppdatering till pappa gick jag och Filip hem så han skulle få lite mat i sig. Vi åt och Filip ville inte vila något, han bara frågade om Liam och sa att han skulle vänta tills han kom hem. Han e ju så go mammas lilla ängel=) Vid halv 4 kom Markus och Liam hem. De åt och sedan körde vi till CSK allihopa. Vi fick åka upp till barnakuten direkt, där vi väntade och väntade. Barn akut javisst. Vilken tid det tog. Tur att de har så mycket leksaker där uppe så pojkarna kunde roa sig. Liam gungade på små gunghästar men vägrade fortfarande gå på benet. Han kunde stå upp nu men stödde dåligt på vänster ben. Han ville så gärna leka med alla sakerna som Filip kunde.
Det kom en sjuksköterska och pratade med oss och ställde lite frågor. Sen fick vi träffa doktorn, hon kollade Liams ben men kunde inte hitta något, så vi fick vänta på ett ultraljud och röntgen. Vet inte vad klockan var riktigt då men hon hade nog tickat förbi 18...
Som tur hade vi tagit med oss lite frukt, kex och dricka till pojkarna så de hade lite att tugga på. Markus och jag fick varsin kopp kaffe av en sköterska och det var SÅÅÅ himla gott kan ni tro. Vi var alla ganska trötta vid detta laget även om pojkarna hade skit roligt med alla leksakerna. Liam hade börjat gå lite och ville inte sitta still längre, så leken med Filip hjälpta honom att lea till sig gissar jag. Dessutom hittade han en lära gå vagn som han fick bra stöd från och det gick jättebra att gå med den. Lagom tills vi fick komma ner till röntgen sprang Liam fram å tillbaka med vagnen, men haltade lite fortfarande.
Ner till röntgen bar det. Filip körde Liam i en rullstol som vi hade tagit nere vi akut ingången. Jätte gulligt:) Han var så mån om sin lillebror hela kvällen och vakren bråkade eller gnällde om att han var trött. Han ville bara att Liam skulle bli bra så de kunde springa på dagis igen=)
Liam tyckde det var lite läskigt med både ultraljudet och röntgen maskinen med det gick bra efter lite protester.
Sen bar det upp till doktorn igen och Filip och Liam lekte vidare och vi fick vänta på svaret på bilderna. De hittade inget på bilderna och vid detta laget sprang Liam utan vagnen=)

Äntligen bar det hemmåt:) Klockan var ju bara lite i 9... Pojkarna somnade direkt efter sin välling och jag la mej i ett jätte varmt bad.

Det var går dagen:)

Lite bilder från sjukhuset=)

Filip var så mån om sin lillebror!!


Gunghästen var kul för det gick ju bar att sitta ner å leka:)


Inne hos doktorn på csk. Trött som bara den.


Filip kan själv=)


Bus på en rutchkana på csk


Pojkarna fick glass av en sköterska och pappa fick smaka=)


Äntligen på väg hem . 21.15....



Tills nästa gång/Diddi <3

Vatt en lång dag

Ja idag har det verkligen varit en lång dag så, jag berättar imorron istället=) Ska dra täcket över huvudet nu å sova så mycket jag kan.

Nattis på er alla/Diddi

Aningen trött nu=)

Efter en liten vila innan idag, som inte hjälpte, åkte jag och hämtade pojkarna på dagis. De lekte och hade jätte skoj ute när jag kom. De ville inte alls följa med mej hem idag:) Tro det, fint väder många kompisar och fotbollar ute på gräsmattan, kan det bli bättre för två små killar?? Snackade lite med fröknarna på Filips avdelning, de skulle vilja ha honom där mer än han e. Han är ju bara där när jag har jobbat natt en vardag. Dvs knappt en gång i veckan, så han missar ju så mycket. Tycker oxå att han ska få vara där mer om det går. För fröknarna skulle det absolut inte göra något så de föreslog att de skulle prata med rektorn om det. Håller tummarna för Filips skull;)

När vi väl kom därifrån;) tog vi bussen upp till stan. Jag skulle hämta ut ny medicin, igen och sen hade jag lovat pojkarna att vi skulle ta en fika på stan=) När vi satt och åt  ringde syrran så hon kom upp till oss och gjorde oss sällskap. Det var super mysigt=)

När vi skulle gå träffade vi på en barndoms vän till oss. Det var jätte kul att träffa henne igen. Vi lovade varann att snart träffas igen. Som om inte det var nog med glädje där  kom Amy, Nilla och Eldiz gående. Amy och Nilla har precis blivit mammor så det var skit kul att få träffa dem och deras små=)

Fast kroppen har bråkat hela dagen så har jag försökt att stå emot och har väl lyckats ganska bra men nu, nu har jag inte en chans. Så nu ska jag ta en tablett och se om jag hittar lite gott att mysa ner i soffan med och så får vi se om jag och kroppen pallar med att titta lite på tv.

Tills nästa gång/Diddi

Ps. Ska upp tidigt imorgon igen, får se om det går lite bättre än idag;) Ds.

Seg!!!

Uppe med tuppen idag=) Eller ja... Hade ställt klockan på 7 och vaknade lite innan, kruxet var ju bara att jag somnade nog inte förrän närmare 4 eller nått. Jag e ju en natt människa och eftersom vi skulle upp tidigt för pojkarna skulle till dagiset var jag ju tvungen att sätta klockan (vilket jag hatar) och när jag väl kom i säng kunde jag såklart inte somna. Men vi kom iväg efter en del stress här hemma och nu ska jag lägga mej en stund å sove eller ialllafall vila för det behöver min kropp :)

Se ya later/Diddi


Det börjar närma sig=)

Idag ringde det en kille/man (vet inte riktigt vilket) och ville komma å titta på lägenheten. Hade lite svårt att förstå vad han sa för han bröt kraftigt:) Men hoppas att han förstod dag och tid. Kommer väl att ringa några till de närmsta dagarna gissar jag. Den 15:e kommer de å besiktigar här så jag hoppas att jag fått packat det mesta tills dess. Ska se om jag kan flörta till mej nycklarna till min nya lägenhet lite tidigare, den står ju ändå tom nu ;) Hade varit himla bra om det hade gått för då hade jag kunnat tömma och städa här utan större stress. För stressar jag kommer jag bara att må skit å det vill jag inte alls göra.

Nä nu kallar sängen! Ska upp tidigt imorron...

Se ya/Diddi

RSS 2.0