Då var det klart=)

Var och skrev på kontraktet igår på den nya lägenheten=) Det ska bli så skönt att få egen trädgård. Så det blir flytt i oktober, kanske till och med lite tidigare. Lägenheten står tom nu så om jag får någon som tar denna tidigare så flyttar vi in tidigare=)

Skulle jobbat inatt men Filip har feber och har varit så gnällig idag han har mycket växtvärk i benen oxå just nu å det gör ju inte det hela bättre precis. Tycker så synd om honom för jag kommer ihåg min växt värk från när jag var liten. Jag hade jätte ont och det finns ju tyvärr inte så mycket man kan göra åt det:(

Nu ska jag ladda upp lite bilder för framkallning sen blir det sängen=)

Natti natt/Diddi

Yes!!

Yes!! Jag fick den=)
Lägenheten alltså, hihihi
För ett tag sedan sökte jag en lägenhet på min systers gård. (Gården brevid min). Fick mail om att jag inte hade fått den men kände på mej hela tiden att den var min, så igår ringde de och frågade ifall jag fortfarande var intresserad av den och det var jag ju. Så nästa vecka skriver jag kontrakt på den=)

Då undrar ni säkert varför flytta från en gård till en som ligger brevid? Jo! Lägenheten ligger på första våningen och har en ganska så stor trädgård som är inhägnad av stora buskar=) Gården är också mycket välskött till skillnad från den jag bor på nu. Ska bli så skönt att flytta=)

Natti /Diddi


Sorry...

Vet att det var länge sen jag skrev här i bloggen, har bara haft såååå mycket för mej.
det har bla varit kristianstad dagarna och jag jobbade å sov om varannat den veckan. Pojkarna var hos sin farfar då, så jag kunde jobba natt mycket den veckan. På onsdagen hade jag iallafall tagit ledigt för att se Calle, the boppers och BROLLE i tivoliparken =) Kostade 350 spänn med var värt varenda krona.
I måndags var jag på dejt med en mycket härlig kille;) Vi hade jätte trevligt, vi åt god mat sen hyrde vi film. Det görs gärna om igen=)

Får ta å slänga in lite bilder här snart, men det blir inte i natt för nu ska jag krypa in å lägga mej.
Natti natt/Diddi

RSS 2.0