Mys söndag;)

Har precis tittat klart på Drak tränaren med syrran. Den var jätte bra =) Underbara repliker och härlig spänning, rekommenderas varmt för dem som inte sett den.

Innan i eftermiddags var pojkarna och jag borta hos grannen. Pojkarna badade och hade jätte skoj med Totte i den stora poolen. vi bestämde oss för att hämta hem pizza idag så vi åt allihopa där. Beställde pizza från gamlegården som jag å Tessan gick å hämtade. När vi kom hem såg vi att de hade glömt lägga på hälften av ingredienserna på min pizza och det är inte första gången :(  Sist vi beställde ihop glömde de räkorna på en helt vanlig pizza. Man kan ju undra vad de sysslar med på det stället. Nä sista gången vi beställer därifrån.
Annars har det inte hänt så mycket idag.

Haha, höll ju på att glömma att berätta, I går natt/morse fick jag oväntat besök. Ni vet som i Gevalia reklamen;)
Kom i säng vid halv 2, kl 2 ringer min mobil. Någon med dolt nr, såklart. När jag svarar lägger de på, ok so what liksom. Försöker somna om, slummrar väl mest när det helt plötsligt "ringer" på dörren. (Har tagit bort ringklockan mer eller mindre för de bus ringde på den när jag hade flyttat in. Men jag hör ju ändå när någon "ringer" på den. Jag går upp å tittar men ser bara en skuggad figur så jag öppnar självklart inte. Hade du gjort det kl 4 på morgonen? Nä, inte jag heller. Personen går snart igen, så jag går och lägger mej. En stund senare hör jag någon som försöker öppna inglasningen på min balkong, så jag går upp och hittar en midsommar full kompis där. Gissa om jag blev rädd när jag hörde ljuden på balkongen och gissa om jag blev arg på personen ifråga!! Arg e väl inte rätta ordet, utan riktigt förbannad ligger väl närmare. Efter utskällningen kom jag på att det var inte lönt att ta diskussionen där och då, utan det fick nog vänta tills personen nyktrat till. Så ut på soffan och låt mej få sova. 

Nu efteråt kan man ju tycka det är lite komiskt, jag bor på andra våningen så det har nog inte varit det lättaste att ta sig upp men fy va jag var arg.

Sov gott, det ska jag försöka göra/Diddi

Midsommar


Liam älskar rutchbanan=)

Midsommar


Filip med sina pinnar=)

Midsommar


Bus på lekplatsen.

Midsommar


Liam fikar:)

Midsommar


Filip fikar:)

Midsommar i parken


Bilden blev inte så bra men midsommar stången är med iallafall=)

Midsommar med fint väder.

Jag tog pojkarna med mej in till tivoliparken för att fira lite. Dagen bjöd på underbart väder tyvärr kom vi iväg lite sent då pojkarna inte ville vakna efter att det hade sovit middag:) De var jätte gnälliga och ville inte alls sammarbeta med på klädnaden men de skulle åka buss, å de skulle dansa, det var det enda de skrek om:) Iväg kom vi iallafall tillslut. Å tänk vi han med att dansa kring stången med, hela 3 danser. Tyvärr har jag inga bilder från det då jag ju var där ensam med dem, men de tyckte det var spännande och kul. Sen gick vi å satte oss på filten vi hade med och tog en fika. Efteråtblev det en massa bus på lekplatsen. Där var hur mycket barn som helst!! Och jag kan ju säga att Filip e inte det minsta blyg för att gå fram till folk. Han fick en kille(mellan 23-28) att hjälpa honom med att samla små pinnar. Liam var lite lugnare och höll sig vid båt och tåg byggnaderna. Fick lite problem att få dem därifrån när vi skulle gå men när vi väl lämnat lekplatsen kom de på att de var ganska trötta. Liam somnade i vagnen på bussen, medans Filip tyckte det var jätteskoj då han satt längst fram och låtsades att han körde =)
Väl hemma blev det lite mat sedan sängen för de små medans jag tvättade.

Diddi


Massa besök idag;)

Denna dagen har gått så himla snabbt. Pojkarna busade jättemycket hela förmiddagen. När de hade lagt sig för att sova middag kom Linda E upp på kaffe. En av mina underbara arbetskamrater:) Hon hade bakat och hade bullar och brödkavlen med sig (som hon fick låna igår). Mycket trevligt, vi satt å pratade ganska länge.
Efter att vi hade ätit middag gick vi ner till våra grannar. Pojkarna badade i deras pool, fick knappt upp dem igen. Fick i mej ännu mer kaffe också kom min mamma dit med. satt där å snackade en massa. När vi kom hem igen (mamma, pojkarna å jag) så kom syrran å hennes två kompisar upp en stund. Ja det e ju mina vänner med förstås;) Jag klippte pojkarnas hår medan de andra satt å distraherade dem. Haha det gick jättebra.

Nu ikväll fick jag en jätte söt bild i ett mms=) Min arbetskompis Amy och hennes kille Hubbe hade blivit föräldrar, å hon e så söt. Bara 20 dagar förtidigt;) Men de mår bra och jag bara längtar tills jag får hålla henne.

Idag har det varit en mycket bra dag=)

Många glada kramar/Diddi

Lugn dag:)

Sen sist har det varit fullt :)
Lite snabbt kan man summera det så här: Varit på vårdcentralen med Filip, han har varit täppt i näsan ett tag nu och det gick inte över. Han fick en sorts allergimedicin utskrivet och ska ta det varje dag. Hur länge får jag veta den 24. Det som var jobbigast var nog att de stack honom i fingret å han e så himla rädd för det. Han grät å skrek jätte länge :( Stackaren. Lite senare på dan fick vi åka in till stan å hämta ut medicinen, så vi åt i stan. Då var han mycket gladare.
Jobbade i fredags och innan det så var vi i stan med syrran å Johanna. Vi handlade present till grannens son Totte. Pojkarna skulle på kalas hos honom på lördagen. Så efter att jag hade hämtat Filip å Liam från dagiset på lördagen var det full rulle:) Vi gick direkt dit (tur att de bor på samma gård som vi) så det blev ganska intensivt. Jag var väldigt trött på kvällen sen kan jag ju säga.

Igår kom Markus å hämtade Liam, han ska ha honom tills imorron. Vi bestämmde för ett tag sen att pojkarna kan behöva lite ensam tid med oss, så vi delade på dem:)
Filip å jag åkte med en gammal vän till willys å handlade.
Det har gått jättebra. Filip har varit väldigt avslappnad och han har tyckt det varit väldigt skönt att få sitta i lugn å ro för att måla, leka med lera, klossar å lego. Sen har syrran å hennes vovve varit uppe å hälsat på.
Vi har haft en mycket lugn å avslappnad dag =)
(Städat lite oxå ida)

Ska bli spännande å se vad morgon dagen har på gång för oss.
Sov gott/Diddi

Några dagar sen sist.

Har väl inte hänt så mycket.
Var hos tandläkaren i torsdags och Maria H var här och passade pojkarna. Det gick på en timme ungefär, hade lite ont i munnen resten av den dan.

Har sovit väldigt dåligt de senaste nätterna. Kan helt enkelt inte somna, får hoppas att det går över snart.
Jag å pojkarna var ute å gick igår med syrran å hennes hund. Sen kom en jobbar kompis upp till mej. Han skulle hjälpa mej lite med denna maniken (datorn). Jag e inte så haj på att hitta å fixa om det uppstår något med den. Tur man har kompisar som kan och vill hjälpa en:)

Idag har det åskat å blixtrat här, men vi har även haft lite sol mellan varven:) Tycker inte alls om när det blixtrar å mullrar en massa. Har varit rädd för det sen jag var liten.
Hoppas på bättre väder imorron. Tänkte åka upp till stan en runda innan jag ska lämna pojkarna på dagis:)


Tills nästa gång:)/Diddi

Samma visa varje kväll...

Man intalar sig själv att man ska gå och lägga sig i tid på kvällen, men här sitter jag nu igen å klockan är halv ett, IGEN:)  Haha fastnade framför tv:n. 2½ men, älskar det programmet.

Har en hel del som jag behöver skriva av mej, men orkar inte det ikväll.

Ska sitta barnvakt imorgon bitti så det e väl dax att leta reda på var jag la min kudde;)

Nattis/Diddi

Barndoms vänner=)

Visst e det kul när man hittar eller stöter på någon som man inte träffat på evigheter? :)
En barndomsvän hittade mej på FB för ett tag sedan, vi har inte träffats på 19år! Kan knappt fatta det själv. Han kom hit på å drack kaffe igår (måndags) och det var som om de 19åren inte hade gått. Klart så fick man ju ha en uppdatering men ändå:) Vi bestämde oss för att träffas snart igen och det gjorde vi, idag;) Vi gick ut och åt pratade en massa, sen gick vi till biljarden. Tog en öl och spelade lite biljard. Jag hade skit kul. Många gamla minnen snack :). Kom även på att vi har gemensamma vänner här ifrån. Konstigt att vi inte har träffats tidigare. Ska bli kul att träffa honom igen. Funderar på att åka dit å hälsa på snart. Träffa hans syrra oxå, vi var ju bästa vänner när vi var 10-13 år :) Hade varit så j-vla nice att träffa henne igen. Många minnen dyker upp i mitt huvud nu, blir lite sentimental. Fy va tiden har gått... Nä dax att återupp ta kontakten med lite folk från när man var liten. Finns många där som jag skulle vilja träffa igen.

Med dessa tankar och roliga minnen i huvudet säger jag god natt och tack för en underbart trevlig dag=)

Kram på er/ Diddi

Besviken...

Markus hämtade pojkarna idag vid 12. Vi hade sagt 11 men men, han kom iallafall. Jag har varit i Broby och hjälpt en vän med att servera för en tillställning för Lions. Nationaldag idag och jätte härligt väder. Tyvärr så kom det inte så många som var sagt så det blev en besvikelse för henne. Men vi hade trevligt iallafall. Sen ringde markus. Vi höll på att städa undan efter alla då. Han sa att han inte kunde ha pojkarna tills på tidsag som var sagt från början, utan att han kommer och lämnar dem imorron eftermiddag. Jag undrade varför och hans svar var att han skulle jobba på tisdag!?! Jo det visste jag men jag vet oxå att de de öppnar inte förren 16! Så jag förstår inte varför han inte kunde komma med dem efter att de hade ätit lunch på tisdagen.
Så nu fick jag ändra HELA min måndag och bara ta det viktigaste... Blir SÅ JÄVLA BESVIKEN...
Sen kan jag ju fete glömma min sovmorron på tisdag, och så får vi se vad jag hinner med imorron.
Älskar mina barn över allt annat, men ibland behöver man få göra lite andra saker som e lite svårt att göra med dem. Som att gå på en bia, äta middag sent ute, gå på dejt kanske eller varför inte sitta hos en kompis å tragga skit en hel natt utan att behöva vara orolig för att man inte ska orka med dan efter.
Historien mellan mej och Markus e lång och den kommer väl antagligen att hamna här så småningom när jag själv e redo för det. Tills dess får ni stå ut med små snuttar :)
E bara så ledsen just nu för att jag ännu en gång inte har energi för att säga vad jag vill till honom. Suck...

Tills nästa gång... Kram/Diddi


Ett litet inhopp här innan jag kryper ner under täcket.

Jobbade natten mellan fredag å lördag. Hade som vanligt skitkul på Q:an! Var hemma ca halv sex i morse, sov dåligt och sen har dagen bara rullat på. Var på dagiset kl 14 för att hämta kidsen, men Liam sov middag fortfarande så ja stannade en stund och snackade med fröknarna. Fick tillslut väcka honom. De ville inte åka därifrån. Kul att de trivs så bra, men ibland vill man bara hem:) Hoppade aav vid netto och handlade lite, sen hem så vi fick lite mat i magen. Lördags mys i soffan sen var Filip så himla trött å ville lägga sig, men det ville inte Liam. Så han fick vara uppe ett tag till.
Fick snabb visit av en kompis. Hon var ute på gården och "lekte" (jonglerade) när jag såg henne, så hon kom upp å snackade lite. Hennes bror har precis flyttat in i en trappa lite längre bort. Så gisssar att jag får träffa henne lite oftare:)

Nä nu e jag helt slut,
Natti/Diddi

En runda på stan.

Vaknade ganska tidigt idag trots att jag inte somnade förrän vid halv 5 i morse. Fick ett mess kl 10 och sen kunde jag inte somna om :(  Så opp ur sängen och in i duschen. Han med att både diska, vattna blommorna, lite små plock och att gå ut med soporna innan jag tog en lite tidigare buss för att hämta kidsen:)
Skulle på möte på AF strax efter att jag hämtat dem. Kom precis i tid :).
Sen syndade vi lite med mat på Mc D. Pojkarna åt jätte bra. Träffade Pia, Chrille och deras son Melvin när vi gick från Mc, så vi gick en runda till tivoliparken. Där var en massa folk och bra musik så vi stannade en stund å lyssnade och pojkarna dansade och lekte lite. Men de var så himla trötta å gnälliga tillslut så vi åkte hem.
De åt lite, badade och sen drack de vällingen framför tv:n sen slocknade de.
Fick faktiskt tvättat två maskiner kläder oxå idag:)

Nu ska jag bara hänga upp tvätten me sen blir det nog en film och sängen.

=) Kram/ Diddi


SOL, SOL,SOL =)

Idag skiner solen med mycket värme och tur e väl det iallafall för alla studenter som är med i skattjakten här i stan.

Jag har precis kommit hem, har varit och lämnat mina pojkar på dagis (nattis). Ska jobba inatt här i Kristianstad, tror nog att det kan bli en hel del att göra eftersom det är mycket folk som festar idag pga skattjakten.

Annars har det inte hänt så mycket, i måndags hade jag så himla ont i kroppen och igår städade jag hela dagen (känndes det som). I gårkväll gick Sten, Pierre, Totte, Filip, Liam och jag en runda runt gammlegården. Vi stannade till så barnen fick leka på en stor lekplats. Det var jätte skönt väder igårkväll så vore konstigt om det inte blivit fint idag. Och idag är det underbart för vi har en massa SOL, SOL och åter SOL :-)


DAx att hoppa in i duschen för att sen komma iväg till jobbet i tid.

Kram på er/DIDDI

RSS 2.0