Snart måndag igen :)

Hade sååå kul på jobbet igår. Träffade massa trevliga människor. Det e sådana kvällar som igår som gör att man bara längtar tills nästa gång man ska jobba:)

Idag har varit en lugn dag. Hämtade pojkarna på dagiset kl 14. Grannen och hennes barn följde med. Alltid kul med sällskap och pojkarna blev överraskade. Sen hem å tog det lungt, lagade en god middag ,pojkarna lekte lite, de fick bada med sina nya båtar som de fått från mormor, sen mös vi framför tv en stund och sen somnade de gott.

Sitter här med världens huvudvärk nu. E väl bara för att man har lite sömnbrist. Så det blir sängen snart. Börjar ju en helt ny vecka  snart:) Undra vad som händer då ;)

Natti / Diddi

Tandläkare...

Då har man varit hos tandläkaren idag. Inget kul, men ett måste ibland. Har massa ont i munnen nu. Men det går väl snart över. Men fy tusan vad dyrt det ska vara då. Tycker det e dax att de gör något åt priserna.

Pojkarna sover middag än, ska snart gå in och väcka dem. Är ner bjuden på fika hos grannen så blir väl att man sitter där ett tag å snackar lite skit ;)

Nä händer inte så mycket idag, mest slö i kroppen och vill igentligen bara krypa ner under ett varmt täcke igen. Regnar gör det oxå, typiskt. Hade tänkt att åka in till siestan i Hlm en runda med pojkarna men vi får väl se vad som händer med vädret först. E ju inte så kul att släng upp dem på några karuseller när det öser ner från himmlen direkt.

Kram/ Diddi

Mycket på två dagar:)

Igår hade jag så mycket för mej så jag orkade inte skriva här när jag väl kom hem och varvade ner:)

Var hos doktorn igår, pratade mediciner och hur jag ska göra för att försöka må lite bättre.  Får väl se hur det går med det. Kan ju bara göra som han säger och hoppas på att det blir bra. Kan berätta mer om min sjukdom en annan dag.
Nu till något roligare:)
Jag och pojkarna mötte upp min mamma efter sjukhus besöket. Tog en fika och hälsade på Heidi.( Pojkarnas pappas flickvän.) Nu blev det lite rörigt ;) Men det är en låååång historia. Haha (Tar vi inte nu)...

När vi kom hem från stan lämnade jag pojkarna hos grannen. Hon skulle passa dem medans hennes man körde mej till Willys för att handla. Tog över en timme, för jag hamnade såklart på bästa rusningstiden i affären. Alla var där! Pojkarna hade varit duktiga iallafall och var hungriga när vi kom hem så upp å laga mat. Efter läggning kom grannen upp å vi satt å snackade hur länge som helst:)
Så visst var man lite seg i morse.

Idag har jag tvättat nere hos syrran. Hade hur mycket tvätt som helst och det fanns ingen tid i min tvättstuga så jag passade på när syrran själv skulle tvätta. Pojkarna ville vara nere hos grannen (de trivs bra där) under tiden och det gick bra. Så när vi hade ätit gick vi ner dit. Det har varit full rulle på dem där hela eftermiddagen, så man trodde ju att de skulle somna direkt när de la sig. Men nää, Filip ville sova men det ville inte Liam. Så det tog väldigt lång tid innan de somnade. Hade mer tvätt att hämta hos syster min så när min kära granne ringde och sa att hon kunde komma upp och passa dem medans jag hämtade det så blev jag väldigt glad. Filip han somna innan hon kom och Liam ville ha lite välling till sen somnade han oxå. Då var klockan ju bara tio...
Har fått grannen till att börja pyssla en del:) Hon har gjort mycket förr men nu har hon verkligen fått blodadtand=) Hon hade lite med sig upp och satt å pysslade när jag hämtade min tvätt. Det blev jättefint. Får ta ett kort på det sen å lägga upp här så ni får se. Ska själv oxå göra en sån liten byrå som hon gjorde någon kväll snart:)

Nu känner jag i hela kroppen att det är dax att sova!
Så natti natt


( Oj, glömde att jag måste hänga upp den tvätten som inte han bli riktigt torr :( Men se ska jag sova gott...)


Underbar dag!!

Har ni tänkt på vad vänner kan göra för en?

Idag har jag haft en toppen dag trots att jag inte har gjort så mycket. Tog bussen in till stan med pojkarna vid lunch. Tog en lång lunch på mc D, då jag hade lovat pojkarna det:) Pojkarna somnade snabbt när vi kom hem så jag fick slumra lite på soffan. Å så välbehövt det var. När jag hade vilat ca en timme, knackade det på dörren och min granne och hans son stod där och log. Vi väckte pojkarna och barnen lekte så fint inne på rummet. Sen var det dax för middag och de gick hem för att äta. När vi hade ätit och grannarna hade ätit kom de upp igen. Mycket trevligt. Barnen busade runt oss och hade jätte skoj. En stund senare kom några andra gemensamma vänner upp. De har en son på 5månader och han e så söt:)
Det blev lite kortspel, vilket var skit kul. Har inte spelat plump på evigheter.
När barnen började bli trötta gjordes det välling till dem alla som de drack tillsammans i soffan:) Sen var det dax för alla att bege sig hemmåt.

Har som sagt inte gjort ett dugg idag men känner mej sååå nöjd och glad över denna dagen och det är bara tack vare dessa vänner:) Så kram på er allesammans för att ni finns!!!


Kramis/Diddi


Sova!!

Idag har varit en tuff dag. Så inlägget här blir nog ganska kort.
Fick ingen sömn natten till idag. Kunde bara inte somna. Har varit väldigt seg idag:) Humm Undra varför?
Har inte fått något gjort utan bara slöat. Har haft grannaran här uppe på kaffe i eftermiddags vilket jag e glad över, annars hade min dag gått såååå sakta. Vi bestämde oss för att grilla på kvällen. Mmm gott:) Bjöd in syrran oxå, en gammal vän till oss kom oxå. Han kännde visst mina grannar:) Kul!! Allt som allt blev vi 4 barn och 5vuxna och såklart Buffy, syrrans hund:) Vi han precis grilla och äta klart sen kom regnet.

Nu ska jag SOVA, för det behöver jag.

Natti natt :)

Mys Söndag!

Då var denna dagen oxå till enda:)
När pojkarna sovit middag klart idag, gick vi ner till en granne, här på gården. Pojkarna lekte med deras barn. De bor på första våningen så barnen kunde springa ut och in från deras trädgård som de ville. De hade jätte skoj. Middag blev det oxå;) Plättar med sylt, och pojkarna åt jättemycket!
Mycket trevlig eftermiddag med gott sällskap=)
Tror inte att pojkarna ville gå där ifrån men tillslut kom vi hem och pojkarna fick hoppa i badet. Efter att ha lekt och grävt en hel eftermiddag i jord och gräs så kan jag ju säga att vattnet var inte så rent:) Men de hade kul och det är huvudsaken.

Nu är det strax sängen som gäller för mej med, så jag säger Natti natt:)


Mina bus pojkar=)


Mina pojkar=)

Mina små busfrön har idag varti riktigt bestämda. Bråkat med både mej och varann. Men det hör väl till, antar jag. Trött i huvudet blir man iallafall och inte finns det så mycket man kan göra åt det, förutom att försöka tala om för dem att det inte är okej att slåss, skrika och kasta saker. Tyvärr så e det ju alltid så att de bråkar när man är mitt uppe i något som man inte riktigt kan lämna. Tex att laga mat eller stryka. Att styra upp bråken med att fråga vad som hänt och varför brukar gå ganska bra. De berättar ivrigt i mun på varann vad den andre gjort och vad man själv inte gjort ;). Sen får de säga förlåt och kramas men det kan ta en stund innan man får dem att göra det. Men sen springer de glatt iväg och leker igen tills nästa samman drabbning, (5-10 min emellan). Man kanske skulle filmat dem så de får se sig själva på det visset;) kanske inte lika kul att bråka då för då ser de ju vad de gör mot varandra. Mina små älsklingar:) Kommer en dag då de försvarar varandra istället för att skylla på varann...

Men nu, nu e här lungt å tyst. Pojkarna sover gott. Endast trapp dörren och grannarnas spring i trappan hörs emellanåt. Nu e det min tid att få koppla av lite. Göra sådant som e lite svårt när pojkarna är vakna. Titta på film eller koppla av med lite pyssel, men ikväll orkar jag inte ens det. Ska nog bara ta en panodil och krypa ner under täcket. Hostar som bara den och halsen gör fortfarande ont, men det går väl snart över.


Natti natt :)

Trött...

Nu e jag så trött på att vara dålig. Somnade inte förräns vid 4 imorse, dels för att jag låg och hostade och dels för att min hals gör så himla ont. Grannarna kom hem 03.19, och flyttade runder på en hel del möbler. Undra om de var fulla eller bara förvirrade:)

Mina pojkar var jättesöta imorse, efter frukosten satte sig Filip och tittade på tv medans Liam lekte så fint inne på deras rum så jag passade på att lägga mej å vila:) Liam kom in ett par gånger och kröp ner hos mej. Han skulle bila (vila) med mamma sa han. Men rastlös som en liten pojke på 2år e så for han snart in på rummet igen för att leka.

Nu sover de middag och jag ska ta disken. När de har vaknat blir det en promenad i det underbara vädret, till kvantum för att handla lite.

See you soon=)

Hej=)

Detta ska bli kul å se om detta funkar för mej! Har aldrig varit så bra på att skriva dagbok, visserligen fyller jag min kalender ganska bra men det e ju mest sådant som man måste komma ihåg.
Har funderat på att börja blogga länge nu, så när jag nu sitter hemma med halsfluss och en ordentlig förkylning så tänkte jag passa på att börja:)

Vem är då jag?
Bra fråga:)
Kanske ska börja med att presentera mej: Jag heter Diana Swärdh=) Kallas för Diddi, och det har jag gjort sedan... jag vet inte när. Humm kan ha börjat ungefär i sjuan, åttan någon gång. Varför kommer jag inte ihåg men jag trivs bra med mitt smeknamn och frågar någon vad jag heter så säger jag automatiskt Diddi:)

Jag är 32år, men känner mej som ca 24. Har två små pojkar Filip 3år och Liam 2år. De är mitt allt, älskar dem så oerhört mycket. Vi bor i en lägenhet i Kristianstad, och här trivs vi bra. Skulle ju vilja ha ett litet hus med en fin tomt men det kommer väl. Ska bara hitta ett som vi kommer att trivas i. Oj! Höll på att glömma att vi har två katter oxå. Shela och Kizo heter de. De bor hos min mamma just nu. Hon bor i hus och katterna går ute så jag tycker det är lite synd att sätta dem i en lägenhet där de inte kan gå ut.

Jag jobbar som Black Jack dealer på krogar och uteställen här i Kristianstad och i Hässleholm. Det har jag gjort i snart 10år (tiden går fort visst) så jag måste nog trivas ;) Jag håller oxå på med scrapbooking, så det blir nog en del sådant i bloggen. Tycker om att pyssla och hittade denna underbara hobby för ca 3år sen.

Det var en början iallafall:)
Ha det bra tills nästa gång.

Kram / Diddi

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0