Snön ligger vit på taken...

Ja nu har det snöat hela veckan (nästan). Idag är det första advent och jag försöker hitta lite julstämning. Tycker det är jätte mysigt med all snö och håller på att plocka upp allt julpynt, men den rätta julstämningen saknas liksom:(

Har haft besök av Lollo i tisdags det var mysigt. Vi träffades i stan och fikade sen gick vi en runda och sen tog vi bussen till mej. Pojkarna kom hem på kvällen så hon han träffa dem oxå en stund innan hon var tvungen att åka.

En av mina käraste vänner har oxå varit å hälsat på:) Tina kom hit en runda efter sitt jobb i torsdags och vi drack kaffe å snackade skit. Hade tvätttid den dagen oxå så hon busade med pojkarna medans jag var i tvättstugan:=)

En kompis till mej å syrran har varit några dagar hos syrran och hon passade på att ta med pojkarna ut en dag i snön och de byggde snögubbar och busade:) Jag var kvar inne och röjde och lagade mat.

Sen har det nog inte hänt så mycket mer kul.
vet inte riktigt men jag känner mej tom och rastlös, vet inte varför. Hoppas att jag kommer i stämning snart och att jag får gjort det jag vill. Har ju inte fått någon ro till att pyssla så snacka om att jag ligger back med julkorten som ska göras:(

Nu ska jag iallafall gå ut med soporna och sen blir det väl sängen, om jag kan somna...

Puss på er/Diddi

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0